• Aluminium-tripod-4.jpg
  • Aluminium-tripod-1-1.jpg
Aluminium-tripod-3.jpg

EXALTO Τριποδο Αλουμινιου

97,90

Διαθεσιμότητα:

Άμεσα διαθέσιμο

Σύγκριση
Share this:
Το βασικό μας τρίποδο αλουμινίου  από την Exalto Professionnel είναι απαραίτητο για κομμωτές ή εκπαιδευτές που θέλουν να ασκηθούν χωρίς τραπέζι με ισχυρή, αξιόπιστη καθολική υποστήριξη για κεφαλές styling. 
Η βάση στήριξης του 2014, ειδικά σχεδιασμένη για χρήση με κεφαλές μανεκέν από 100% φυσικά μαλλιά, έχει μια βασική λεπτομέρεια: μια περιστρεφόμενη κεφαλή με περιστροφή 360° για εύκολη πρακτική. Το τρίποδο μας, έχει καθολικό στήριγμα για κεφαλές styling, ρυθμίζεται εύκολα σε ύψος (από 90 cm έως 150 cm) χάρη στα στιβαρά, ανθεκτικά πλαστικά κλιπ (ορατή με λεπτομέρεια στη φωτογραφία 2). Ο κομμωτής ή ο εκπαιδευτής δεν χρειάζεται τραπέζι styling για να χρησιμοποιήσει αυτό το είδος προϊόντος για κεφαλές μανεκέν. 
Η περιστρεφόμενη κεφαλή της βάσης Exalto μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει στο πλάτος της οπής στο κεφάλι σας που θέλετε να διαμορφώσετε. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Αυτά τα προϊόντα είναι καθολικά, επομένως θα πρέπει να ταιριάζουν σε κάθε τύπο επαγγελματικής κεφαλής χτενίσματος φυσικής τρίχας, αλλά είναι δυνατό να διευρύνετε την περιστρεφόμενη κεφαλή αυτού του τρίποδου, ώστε να μπορεί να κρατά το κεφάλι σταθερά στη θέση του. Αυτή η επιλογή είναι απαραίτητη γιατί εάν η κεφαλή δεν είναι στερεωμένη με ασφάλεια, ο κομμωτής ή ο προπονητής θα παρεμποδιστεί κατά τη χρήση της. 
Τέλος, αυτό το προϊόν Exalto έχει μια πρόσθετη σφήνα σταθερότητας, έτσι ώστε οι κομμωτές ή οι γυμναστές να μπορούν να τοποθετήσουν το πόδι τους σε αυτή τη μεταλλική επιφάνεια έτσι ώστε το τρίποδο να είναι εντελώς σταθερό κατά το βούρτσισμα (δείτε τη φωτογραφία 3 για λεπτομέρειες αυτού του τμήματος). 
 
Το βασικό τρίποδο Exalto είναι ένα σταθερό, ανθεκτικό στήριγμα κεφαλής που δεν απαιτεί τραπέζι styling. Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια των μαθημάτων κομμωτικής σας, για τη μαθητεία σας στη σχολή κομμωτικής ή στο σπίτι. 
Η επιδαπέδια βάση μας είναι εύκολη στη μεταφορά χάρη στην τσάντα αποθήκευσης με λουράκι.